Frakt fra 49,- | Fri frakt over 1,000 kr (gjelder ikke møbler og tepper).

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Made By Living AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. 

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd. 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

Made By Living AS

Nestoppen 16

1344 Haslum

E-post: hello@madebyliving.no

Telefon: +47 922 000 53

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.madebyliving.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Underleverandører 

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. parter. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

  • Visma: Visma er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.
  • Mailmojo: Mailmojo benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailmojo.
  • Google Analytics: Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.
  • Bring: Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.
  • Pakkepost: Vi bestiller Bring sine tjenester gjennom Pakkepost AS og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.
  • Trustpilot: Vi benytter Trustpilot for å gi deg som kunde mulighet til å gi tilbakemelding på kundetilfredshet og i den forbindelse deler vi ditt navn og e-post adresse med Trustpilot.

 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til hello@madebyliving.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendige for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

INFORMASJON OM BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

SAMTYKKE I BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.